Refund Policy

Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons: Flexi Print, A. Hofmanweg 5A, 2031BH Haarlem - info@wallstraight.com via een ondubbelzinnige verklaring (bv.schriftelijk per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen.

Wij zijn toegewijd aan onze klanten en willen dat u gelukkig bent! U kunt uw bestelling binnen 24 uur na aankoop kosteloos annuleren of wijzigen. We zijn er trots op de grootste online selectie kunst te bieden die is ontworpen om u elke dag te motiveren en te inspireren. 

In het geval dat een stuk beschadigd aankomt, vragen we om een ​​foto van het beschadigde apparaat en deze naar ons klantenserviceteam te sturen. We zullen dan kosteloos een vervangend exemplaar maken en opsturen. 


Toch niet tevreden met het product? Binnen 30 dagen na ontvangst heb je de mogelijkheid om het product te retourneren voor omruiling, terugbetaling of voor een voucher. 


Premium Glass 

Let op: er zit een beschermfolie op de glazen voorwerpen. Deze film kan worden bekrast! Als je de beschermfolie verwijdert, verdwijnen ook de krassen!


Toch niet tevreden met het product? Binnen 30 dagen na ontvangst heeft u de mogelijkheid om het product te retourneren voor omruiling of voor een voucher. 


Stuur ons een mail over het probleem en de reden van retour. 


100+ jaar garantie 


Onze producten gaan een leven lang mee, daarom bieden wij 100+ jaar garantie op de kleuren op onze schilderijen.