Over ons

Wallstraight is een merk uit Nederland dat een nieuwe draai geeft aan het inspireren van anderen door middel van kunst. Onze exclusieve collecties belichamen populaire cultuur en zijn er om op hun eigen manier te motiveren. We hebben honderden artikelen gemaakt om je gemotiveerd te houden tijdens je ochtenden, dagen en nachten.

 

Handgemaakt

Van een idee, naar een ontwerp, naar een uitwerking, naar een print, naar een prachtig kunstwerk bij jou aan je muur!
Bij WallStraight zijn we constant bezig met het bedenken van nieuwe designs. Ons hechte team beschikt over oog voor detail, is perfectionistisch en is bewust van de trends. Zo zorgen we er élke week weer voor dat er nieuwe en unieke kunstwerken op onze website verschijnen.

Beste kwaliteit

Het visualiseren van jouw doelen draagt enorm bij aan het daadwerkelijk behalen van deze doelen. Bij Wallstraight illustreren we en staan we voor luxe, discipline, succes en passie en we dragen graag ons steentje bij met onze kunstwerken die jou helpen visualiseren. Zo integreer jij meer luxe, discipline, passie en succes in jouw eigen leven. We hopen jou een motivatie boost te kunnen geven wanneer je, elke dag weer, naar onze kunstwerken kijkt bij jou aan je muur.

Materiaal

Naast de bijdrage aan visualisatie zijn de kunstwerken natuurlijk ook erg mooi en decoratief. De kunstwerken kunnen geproduceerd worden op premium glas van een kwaliteit zoals in musea, maar ook op een canvas. Door kwalitatief hoogwaardige inkt en het gebruik van premium glass en canvas komen de kleuren van de designs volledig tot hun recht. Wij geven dan ook 10 jaar garantie op de kleurvastheid! We bieden naast de standaard collectie ook custom NFT kunstwerken aan. Ook wel zo handig: muurbevestiging is altijd inbegrepen in de prijs, zo kun je je kunstwerk meteen bevestigen aan de muur!

WALLSTRAIGHT

Geproduceerd in Nederland

Ook worden alle kunstwerken in Nederland geproduceerd, voor de beste kwaliteitsgarantie. Je stimuleert met een aankoop dus niet alleen de nationale economie, maar je maakt ook een groene keuze doordat je bestelling niet de hele wereld over verzonden moet worden.

SHOP NU